VLADO KRESLIN, MALI BOGOVI IN BELTINŠKA BANDA – 8. TRADICIONALNI KONCERT OB DNEVU ŽENA

Rdeča dvorana vsako leto 8. marec posveti našim boljšim polovicam in v čast naših cenjenih žena, mam, sester, prijateljic, babic in sodelavk priredi nepozaben spektakularni koncert.

Leto za letom nas v Rdeči dvorani Velenje obiščejo zvezde slovenske in tuje glasbene scene in tudi tokrat ne bo nič drugače.

Tradicionalni koncert ob dnevu žena navdušuje dame vseh starosti in jim pričara nepozabne doživetje, zaradi katerega še celo leto komaj čakajo na naslednjega.

V njihovo čast bodo tokrat v Rdeči dvorani v Velenju nastopili:

  • Vlado Kreslin z Beltinško bando in Malimi bogovi
  • Šaleški študentski oktet (ŠŠO)

 

POZOR: Število vstopnic je omejeno, zato pohitite in si zagotovite svojo še pravi čas. Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih EVENTIM, PETROL in POŠTA SLOVENIJE.

 

VEČ INFORMACIJ O NASTOPAJOČIH

VLADO KRESLIN, BELTINŠKA BANDA IN MALI BOGOVI

“Kar zadeva Vlada Kreslina, se njegova enkratnost morda najbolj skriva v tem, da inovacije odkriva tako lahkotno in ležerno, brez kakršnekoli napetosti in brez posebne skrbi za prestolniško občinstvo. Vemo, kdo prihaja na njegove koncerte, in zakaj na njih, še posebno v prazničnih dneh, iščemo tisti napoj sreče in upanja, v katerem ni niti sence kompromisa, izgube in umetnega veselja. Poleg tega Vlado Kreslin pripelje goste, ki so vznemirljivi, njemu enaki, izzivalni in takšni, da prebudijo domišljijo.”

Svetlana Slapšak, Večer, dec. 2014

 

ŠALEŠKI ŠTUDENTSKI OKTET

Šaleški študentski oktet (ŠŠO), ”zasedba z najbolj zavajajočim imenom” bo izjemna popestritev 8. tradicionalnega koncerta ob dnevu žena v Rdeči dvorani.

“Smo ljubiteljski glasbeniki, ki iz grl le redko spravimo glasbene presežke. Zato pa toliko bolj vneto vlagamo v celovite odrske izdelke. Naša želja je z vsakim koncertom ustvariti doživetje, ki poslušalcev ne pusti ravnodušnih. Poleg vokalnega petja tako posegamo tudi po multimedijskih izdelkih, stand up komediji, improvizaciji in koreografiji, ter se kot soustvarjalci Šaleškega vokalno-glasbenega prostora trudimo izvajati projekte, ki po vsebini odstopajo od ustaljenih okvirjev zborovske glasbe. S svojim delovanjem tako skušamo razbiti stereotip, da je zborovsko petje nekaj duhamornega in dolgočasnega.”